Erbjudande

- Vad gör vi för något? -

Det kan vara svårt att veta vad det är man letar efter när man ska synas på nätet, det kan också vara svårt att veta vad man vill ha.

Här på Näck på nätet har vi därför delat upp våra tjänster i tre olika typer för att just du ska kunna ta reda på om vi är rätt partner för dig eller inte.

Scrolla ned på sidan för att hitta det erbjudandet du behöver!

Läs mer om vad vi erbjuder!

Riktigt kreativt

Handkodad hemsida

Vi på Näck på Nätet specialiserar oss på att bygga anpassade handkodade hemsidor som är skräddarsydda efter dina behov och specifikationer. Våra erfarna utvecklare skriver all HTML, CSS och JavaScript-kod som används på webbplatsen, vilket i sin tur resulterar i en webbplats som är blixtsnabb, användarvänlig och även älskad av sökmotorer.

Effektivt

Kampanj

En webbkampanj är ett otroligt kraftfullt verktyg för företag och organisationer att skapa engagemang och värdeskapande interaktioner med sina kunder och besökare. En väl genomtänkt kampanj bygger starka varumärken, genererar leads och ökar försäljning. Kampanjen kan även ge dig mycket värdefull insikt i kundernas beteende och preferenser, vilket leder till kloka och datadrivna affärsbeslut.

Konsten att sticka ut

Wordpress-hemsida

På Näck på Nätet erbjuder vi professionell och prisvärd utveckling av Wordpress-hemsidor. Wordpress är ett väl använt “content management system” (CMS) som driver över 40% av alla webbplatser på internet. Det är känt för sin flexibilitet, skalbarhet och användarvänlighet, vilket ofta gör det till det perfekta valet för företag i alla storlekar.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Integritetspolicyn